Slik får du mest mulig røyk med din vannpipe! - SmokeLab
Vannpipe Røyk

Guide: Lage tykkere røyk med din vannpipe!

For meg og min lillebror, Rami, handler nesten hver vannpipe sesjon om hvem av oss som klarer å lage den tykkeste røyken. Dette er også tilfellet for de aller fleste vannpipe entusiaster, man ønsker å lage mye og ikke minste tykk røyk. Denne bloggen skal svare på hvordan du setter opp din vannpipe for å lage tykkest mulig røyk, og ikke minst store mengder røyk. Vi tilbyr en rekke vannpiper av veldig god kvalitet som du kan få kjøpt her. 

Før vi setter i gang med detaljene rundt hvordan du får produsert mest mulig tykk røyk må jeg be deg om å lese gjennom vår guide på hvordan du setter opp en vannpipe (les bloggen her). Ta gjerne kontakt med oss på Chat eller e-post dersom du opplever at du ikke er sikker på hvordan sette opp en vannpipe så skal vi hjelpe deg.

Hvordan produseres vannpipe røyk?

Det er tre komponenter i vannpipen som produserer selve røyken:

  1. Vannpipe hode
  2. Vannpipe smak / vannpipe tobakk
  3. Vannpipe kull

Kombinasjonen av disse tre vannpipe delene vil avgjøre hvor mye røyk du får produsert, hvor tykk røyken blir og ikke minst kvaliteten på røyke sesjonen. En viktig regel er at uavhengig av vannpipen er det viktig at du sørger for jevn varme fra kullet, en godt pakket vannpipe hode og en åpen luftgjennomtrekk fra vannpipe hode og ned i pipen. Følger du rådene under vil du kunne produsere store mengder tykk røyk uavhengig av vannpipen du velger.

Vannpipe hode:

Med en tradisjonell Egyptisk vannpipe hode vil du kunne få «ok» mengde tykk røyk, men for en optimal opplevelse anbefaler vi sterkt at vi bruker en moderne «Phunnel type» vannpipe hode. Trykk her for å kjøpe Phunnel Type vannpipe hode.

Vannpipe Smak / Vannpipe Tobakk:

Vi tilbyr to type vannpipe smak:

  1. Shiazo mineral steiner / tobakk med smak
  2. Cloud One tobakk med smak

Mens begge smakene vi selger vil gi deg en god mengde røyk, vil smaken fra Cloud One produsere større mengde tykk røyk for deg da tobakken er laget av blader og ikke mineral steiner.

Vannpipe kull:

Det er viktig å sørge for at du har jevn varme under en vannpipe sesjon for å få den best opplevelsen. For mye varme vil brenne smaken raskere og gi en vondt ettersmak, mens for lite smak ikke vil gi nok røyk. Vi anbefaler veldig sterkt at du kjøper kokosnøtt kull i kuber. Disse får du kjøpt her.

Er du usikker på hvordan du pakker en vannpipe hode med vannpipe tobakk? Les bloggen vår her med steg for steg instruksjoner.

VannpipeVannpipe guideVannpipe tips & tricks