Om Oss

Om Vannpipe Brødrene

Vi kan vannpipe!

SmokeLab er et familieoppstartet firma bestående av to brødre med personlig lidenskap for vannpipe og dens betydning for kultur og sosial sammenkomst. Vi tilbyr en rekke håndplukkede vannpiper og tilbehør med svært høy kvalitet til en konkurransedyktig pris med leveringsmuligheter til hele landet.

Med bakgrunn fra Midt-Østen og mange års personlig erfaring med vannpipe røyking kan du være trygg på at det du handler hos oss er av svært høy kvalitet, og at vi kun kjøper inn produkter vi selv bruker til å nyte våre sesjoner. Vi vil stadig jobbe med å utvide vårt produkt sortiment slik at vi til enhver tid har det nyeste innen vannpipe og tilbehør.

Vi valgte å starte nettbutikken SmokeLab etter at vi i 2020 så oss nødt til å reise til utlandet for å kjøpe moderne vannpiper med høy kvalitet. Dette var, og er fremdeles en utfordring vi ikke ønsker at andre skal oppleve, og derfor så vi oss nødt til å gjøre noe med det. Vi i SmokeLab ønsker å være den eneste leverandøren du trenger innen vannpipe, og med det mener vi alt fra kjøp til rådgivning.