Retur og Angrerett

Retur
Dersom du har vært uheldig og har mottatt et produkt som er skadet så ønsker vi at du tar kontakt med oss på SmokeLabNorge@Gmail.com også finner vi en løsning.

Angrerett
Kunde har 14 dagers angrerett. For å benytte seg av angrerett så fyller man ut angrerettskjemaet som kom på epost sammen med leveringsbekreftelsen og returnerer produktet til:

Olav Selvaags Plass,
0252, Oslo
Smokelab AS

Ved angrerett er det viktig at kunde gir tilbakemelding innen 14 dager fra kjøpsdato om at man ønsker å benytte seg av angreretten. Produktet må leveres tilbake i lik stand som den var ved mottakelse og senest 14 dager etter melding om angrerett er gitt. Brutt forsegling på våre vannpipe produkter / vannpipe relaterte produkter medfører til tap av angrerett. Brukte produkter eller produkter med brutt forsegling refunderes ikke da våre produkter beregnes som hygiene produkter. Kunde står ansvarlig for kostnader knyttet til retur av produkter (jf Angrerettloven § 8, punkt i).

Hos oss i Smokelab Norge kan du kjøpe engangsvape og e-sig fra kjente merkevarer som ELF BAR, CANDYKING, Aroma King, Tiger Puff, Innokin, GeekVape og fler! Engangsvape blir med tiden mer populære takket være dens enkle design, kompakte størrelse, brukervennlighet og store bredde på E-SIG E-SMAK. ELF BAR er en av verdens største leverandører på ENGANGSVAPE og det takket være deres unike E-SIG E-SMAK sortiment, og enkle design.

Aroma King - Engangsvape Kongen!

En annen kjent og populær leverandør av engangsvape i Norge er Aroma King, og det for en god grunn! Aroma King leverer engangsvape med fruktige e-smak! Du kan kjøpe Aroma King med smaker som Pink Lady, Strawberry Apple Pear, Great Grape, Strawberry Kiwi og mer! Aroma King leverer også engangsvape med ulike kapasitet på e-smak og engangsbatteri. Velg mellom Aroma King som gir e-smak kapasitet på alt fra 600 trekk og helt opp til 5500 trekk! Mange kunder som ønsker å slutte å røyke tradisjonelle sigaretter tyr til ENGANGSVAPE og E-SIG fra Aroma King.

Tiger Puff Engangsvape - Frukt, frukt og frukt!

Tiger Puff er kanskje ikke like kjent i Norge som ELF BAR og AROMA KING når det kommer til engangsvape, men de har sitt å by på. Tiger Puff leverer engangsvape med e-sig e-smak fokusert på fruktige smaker! Her får du en engangsvape med kapasitet på 800 trekk og du kan enkelt kvitte deg med engangsvapen etter at e-smaken er tom.

Engangsvape det perfekte e-sig valget.

Engangsvape er for veldig mange vape entusiaster det perfekte e-sig valget da det gir friheten til å velge mellom et bredt utvalg av e-smak samtidig som man også får en brukervennig e-sigarett som man enkelt kan ta med i vesken eller lommen. I tillegg minner det om tradisjonelle sigaretter som gjør at det for en del vapere blir det perfekte substituttet for tradisjonelle sigaretter. Våre engangsvape er alle uten noen form for nikotin og tobakk og forbeholdt til kunder over 18 år.