Vannpipe Guide: Hvordan røyke vannpipe med mineralsteiner - SmokeLab

Forskjell på vannpipe smak og tobakk?

Tradisjonelt har de som røyker vannpipe går for vannpipetobakk laget av tobakksblader med tilsatt smak fra kjente leverandører for Al Fakher og Mazaya. Men, hva gjør de som ønsker å nyte en vannpipe røyke sesjon uten å få i seg de farlige stoffene fra vannpipetobakk eller nikotin? Her er mineralsteiner (vannpipe damp steiner) en veldig populær substitutt for vannpipetobakk.

Hva er vannpipe mineralsteiner?

Vannpipe mineralsteiner er mest kjent som damp steiner, mineralsteiner er smuldrede vulkanske steiner som er spesielt varmebehandlet for å sikre at ingen bitter vulkansk smak forblir. De inneholder millioner av små porer som gjør at de kan suge til seg den smaksatte glyserinvæsken som de er blandet med. Du kan også blande disse mineralsteinene med glyserinvæske (påfyll) når de er tomme for smak. Med andre ord trenger du ikke å kjøpe nye esker hele tiden. Når mineralsteiner brennes eller utsettes for høy varme fordamper væsken og danner damp som lar deg blåse skyer under sesjonene (røyk). Slik kan du virkelig nyte vannpipe sesjonen din uten å faktisk få i deg de farlige stoffene fra vannpipetobakk og nikotin.

Vi i SmokeLab Norge ser en økende trend hvor vannpipe mineralsteiner blir mer populært som erstatningstilsetting for vannpipe for hvert år som går. Flere ønsker å gå bort fra tradisjonell vannpipetobakk og bytte til mineralsteiner. Produsentene av de mest kjente vannpipe mineralsteiner påstår at de er fri fra de farlige skadelige stoffene, tjære og andre giftstoffer som følger med tradisjonell vannpipetobakk, og at de i tillegg ikke inneholder nikotin, som gjør det vanskeligere å bli avhengig av bruken.

Hvordan bruke vannpipe mineralsteiner?

Bruken av vannpipe mineralsteiner er ganske lik hvordan du bruker tradisjonell vannpipetobakk. Du legger et lager med mineralsteiner i hode, og unngår å legge altfor mye slik at den ikke treffer aluminiumsfolie eller varmefordeleren som plasseres over. Nå kan du forsøke selv!

Du kan velge mellom et bredt utvalg av vannpipe smak (mineralsteiner) i vår nettbutikk. Klikk her for å kjøpe vannpipesmak laget av mineralsteiner.

Hvordan bruke vannpipeVannpipeVannpipe guide