Kjøpe ny vannpipe? 4 Steg til kjøp av vannpipe! - SmokeLab

Kjøpe vannpipe? Ikke alltid like lett, men vi hjelper deg!

Det skal ikke være vanskelig å kjøpe riktig vannpipe, selv ikke for deg som skal gjøre ditt første vannpipe kjøp i Norge. Vi har gjort det så enkelt som å følge disse 4 enkle steg: 

  1. Velg din vannpipe
  2. Velg vannpipe smak
  3. Velg vannpipe tilbehør
  4. Gjennomfør din ordre

Valg av vannpipe

Dersom du er usikker på hvilken vannpipe passer best for deg kan du lese vår guide om hva du skal se etter når du velger din vannpipe (klikk her for å lese guiden)

Valg av vannpipe smak (0% tobakk og 0% nikotin)

Velg mellom et bredt utvalg av Shiazo smak og nyt din vannpipe sesjon. Vannpipe smaken vi tilbyr er i form av mineralsteiner med tilsatt smak, og kan gjenbrukes til juicen i boksen er tom. Det er viktig at du ikke kaster mineralsteinene etter bruk da disse kan gjenbrukes. Etter sesjonen anbefaler vi at du legger mineralsteinene på et trygt sted (husk at de er veldig varme) og venter til de blir kjøler ned. Etter at mineralsteinene har kjølt ned kan du plassere dem tilbake i vannpipe smak boksen og riste boksen slik at de blander seg med juicen og kan brukes igjen. Trykk her for å se utvalget av vannpipe smak.

Valg av vannpipe tilbehør

Usikker på hva av tilbehør du trenger til din vannpipe? Dette er hva vi mener du absolutt burde kjøpe med din vannpipe:

  1. Vannpipe kull i kuber (Vannpipe kull i kuber etterlater mindre ettersmak og gir sterkere varme samtidig som kullet er påtent lenger enn hurtig påtent kull)
  2. Vannpipe kull beholder (Med en kull beholder kan du enkelt legge påtent kull i beholderen og flytte på kullet. I tillegg kan du legge mange kull i kull beholderen dersom du skal pause sesjonen eller trenger mer kull)
  3. Kull tenner (Dette trenger du for å kunne tenne på kullet du skal bruke) 
  4. Oslo Ninja Varmefordeler (Med en varmefordeler slipper du å bruke aluminiumsfolie til hver sesjon, og kan mye lettere legge på vannpipe hode for å regulere varmen under sesjonen.
  5. Oslo Ninja Vannpipe Hode (Dette er et vannpipe hode som er bedre enn de fleste "standard" vannpipe hode som følger med i esken)
  6. Vannpipe Rengjøringsbørste (Det er sterkt anbefalt at du får med deg en rengjøringsbørste for å vaske vannpipen etter bruk)
VannpipeVannpipe guideVannpipe kjøp