Kjøpe ny vannpipe? Les vår vannpipe guide! - SmokeLab

Kjøpe vannpipe? Les våre tips!

Planlegger du å kjøpe en ny vannpipe med er usikker på hva du skal velge? I SmokeLab forstår vi at det ikke alltid er lite lett å skille mellom ulike vannpiper og har derfor laget en liste med det vi mener du burde vurdere før du kjøper din neste vannpipe.

  1. Moderne versus tradisjonell vannpipe / shisha

Moderne vannpiper er som regel designet av vestlige bedrifter og produsert i større fabrikker basert i Kina. Fordelen med denne type vannpipe er at de ofte består av flere deler skrudd sammen, og som enkelt kan skrus fra hverandre. På den andre siden er tradisjonelle vannpiper / shisha som regel laget for hånd og ofte i land som Egypt, Syria, Libanon, Tyrkia og andre land i Midtøsten. Videre er moderne vannpiper ofte laget av ulike type rustfritt stål mens tradisjonelle vannpiper vanligvis er større og ofte produseres av rustfritt stål, kobber og messing.

Flere kjøper moderne vannpiper / shisha nettopp fordi de som regel ser mer moderne ut og har ny produksjonsteknologi som hjelper med å skape en bedre røyke opplevelse. Eksempler på ny vannpipe teknologi er klikklås funksjon som sikrer at vannpipen er satt stødig sammen.

  1. Vannpipe material

Flere vannpipe entusiaster mener at solide messing piper som oftest brukes i tradisjonelle vannpiper er de beste. Grunnen til det er at disse pipene skal være tyngre og ha lang holdbarhet. Utfordringen er at denne type pipe krever mye rengjøring og polering for å opprettholde glansen, og basert på vår erfaring i SmokeLab er det noe veldig få tar seg tid til.

Av den grunn foretrekker både vi i SmokeLab og andre piper laget av rustfritt stål med messing og kobber. Disse krever mindre rengjøring og polering, men en skal fremdeles være obs på å kjøpe vannpipe produsert med rustfritt stål av god kvalitet.

Hos oss i SmokeLab kan du være trygg på at våre vannpiper er laget av materiell som kommer i veldig høy kvalitet, og at vannpipe shisha du kjøper hos oss vil være holdbar. Trykk her for å se utvalget av vannpiper.

  1. Vannpipe høyde

Det finnes ingen fasit på hvilken vannpipe høyde som er best da dette i all hovedsak dreier seg om personlig preferanse. Trenger du en kompakt vannpipe du enkelt kan ta med deg mens du er på reisefot / enkelt kan rydde bort så anbefaler vi at du kjøper vår best selger SmokeLab Premium Mini Vannpipe. Ønsker du en moderne vannpipe med tradisjonell design du kan ha hjemme så er kanskje vår El-Badia C7 eller The Viking vannpipen noe for deg. For en rimeligere versjon av tradisjonelle vannpiper anbefaler vi også at du ser på vår Vannpipe Oslo pipe. Vår vannpipe Oslo er en tradisjonell vannpipe med moderne utluftningsteknologi som du vil elske.

  1. Singel eller Multi-Slange Vannpipe

I ShishaKing nettbutikken finner du vannpipe og shisha til både singel og multi-slange bruk, og dette er en faktor du burde vurdere før du skal kjøpe ny vannpipe.

Vi i ShishaKing selger vannpipe til både singel og multi-slange bruk, og dette er også en faktor du burde tenke på før du skal kjøpe ny vannpipe. Med tradisjonelle vannpiper kan flere tilkoblede vannpipe slanger resultere i dårligere luft gjennomtrekk fordi de som ikke inhalerer må tette igjen slangen når den ikke er i bruk. Med moderne vannpiper vi selger i ShishaKing slipper man det, og flere kan røyke samtidig uten redusert luft gjennomtrekk. Er du opptatt av at flere skal kunne røyke samtidig uten at man skal kjøpe flere vannpiper så kan det være smart å kjøpe en vannpipe som støtter flere slanger tilkoblet samtidig.

  1. Vannpipe pris

«Du får det du betaler for» gjelder også for vannpiper. De 3 største forskjellene mellom en rimeligere vannpipe og en dyrere vannpipe er følgende:

  1. Billigere vannpiper er som regel vanskeligere å inhalere med (mer motstand)
  2. Billigere vannpiper er som regel laget av billig rustfritt stål som ikke er like holdbar
  3. Billigere vannpiper er som regel vanskeligere å vedlikeholde og vil ikke vare deg like lenge
VannpipeVannpipe guideVannpipe kjøp