ELF BAR Engangsvape 600/1500 - Komplett Anmeldelse

Om ELF BAR vape pod!

ELF BAR ble etablert i 2018, og har siden blitt anerkjent som en av verdens ledende produsenter av engangsvape, vape pen og vape mods. ELF BAR´s viktiste mål er å forenkle kunders vaping opplevelse, og tilby naturlig e-juice smak med ingredienser av høyeste kvalitet. For å tilby et tilfredsstillende alternativ til tradisjonell røyking, har ELF BAR dedikert flere år til forskning og utvikling av forskjellige metoder og teknologi for å kunne tilby vape produkter som er enkle å bruke, samtidig som de tilbyr smaksrike e-juice smak. Dette gjør at ELF BAR ofte slår sine konkurrenter i «fast vape markedet». ELF BAR har i dag blitt et merke nesten alle i vape samfunnet kjenner til, og spesielt når det kommer til engangsvape, takket vært deres enestående smart-varme system teknologi og rike smak.

ELF BAR Smak Anmeldelse

Vi i Smokelab Norge har opplevd stor etterspørsel etter ELF BAR engangsvape, takket være deres utrolige bredde av vape e-juice smak. I denne bloggen går vi i detaljert beskrivelse av våre 10 mest solgte ELF BAR engangsvape for å hjelpe deg med å kjøpe den rette smaken for deg. Her er det bare å sette seg i sofaen med en god kopp kaffe eller te, og nyte anmeldelsen før du kjøper din ELF BAR engangsvape hos oss i Smokelab Norge.

Blue Razz Lemonade

ELF BAR ENGANGSVAPE BLUE RAZZ LEMONADE

«Den elegante Blue Razz Lemonade ELF BAR kombinerer søt sitrus-smak med en undertone av frossen og frostet blå bringebær»

Du tror kanskje en engangsvape bestående av to surbaserte komponenter gir en overveldende smak totalt sett. Vi er sikre på at du vil la deg forelske deg i Blue Razz Lemonade i løpet av ditt første trekk. På en eller annen måte har ELF BAR klart å opprettholde den søte syrligheten til blå bringebær, samtidig som den tilbyr en forfriskende vri av limonade. Ingen av smakstonene overvelder den andre, noe som resulterer i en jevn hit hele veien. Vi tror at de aller fleste vil absolutt forelske seg i Blue Razz Lemonade fra ELF BAR.

KJØP ELF BAR BLUE RAZZ LEMONADE HER.

Blueberry Sour Raspberry

ELF BAR Engangsvape Blueberry Sour Raspberry

«Smooth og forfriskende undertone av blåbær gir deg en autentisk søt smak, i tillegg til en vibrerende og bittersøt smak av bringebær legger til en elektrisk kick til hvert drag du tar» 

Denne e-juice vape smaken fra ELF BAR. Er veldig lik Blue Razz Lemonade men er betydelig sterkere i smaken. Smaken av blåbær og bringebær merkes med en gang du tar et trekk og tilbyr derfor en veldig tilfredsstillende «kick», og etterlater en veldig søt ettersmak som lindrer. Det virker nesten som at det er hint av mentol smak i denne ELF BAR engangsenhet vapen siden gir en veldig forfriskende smak når du trekker.

KJØP ELF BAR BLUEBERRY SOUR RASPBERRY HER.

Kiwi Passionfruit Guava

ELF BAR ENGANGSVAPE KIWI PASSIONFRUIT GUAVA

«Kiwi Passionfruit Guava ELF BAR kombinerer tre eksotiske frukter i en punchy cocktail. Dette er en e-juice smak fra ELF BAR med fruktig smak med undertone av deilig krem guava. Denne vibrante engangsenhet vapen er perfekt for vapere som er glade i sterke e-juice smak blandinger» 

Denne ELF BAR e-juice smaken er ideell for deg som er glad i søte smak blandinger. Med en tropisk cocktail smak, tilbyr ELF BAR en «rush» av søt smak med hvert drag. Underotnen av pasjonsfrukt er ledende i smaken, men, desto mer du røyker med denne herligheten desto mer vil du merke smaken av kiwi og guava. For å oppsummere er dette en veldig forfriskende smak og passer perfekt for en varm sommerdag.

KJØP KIWI PASSION GUAVA ELF BAR HER.

Strawberry Ice

ELF BAR ENGANGSVAPE STRAWBERRY ICE

«Nyt en enorm mengde av ferskt jordbær frosset og frostet med kjølig mentol smak, med denne Premium Strawberry Ice ELF BAR»

Strawberry Ice ELF BAR er en kundefavoritt, og en av vår favoritt ELF BAR smaker i Smokelab Norge. Hvis du foretrekker kombinasjonen av frukt og mentol smak, er denne engangsvapen perfekt for deg. Med Strawberry Ice ELF BAR vil du umiddelbart etter å ha tatt et drag smake de søte undertonene av jordbær, og det føles nesten som en eksplosjon av smaker. Den søte jordbær smaken er så fulgt av en kjølig utpust som kort tid etter etterlater forfriskende smak av mentol. Strawberry Ice ELF BAR tilbyr en søt symfoni av frukt og is som ikke vil skuffe. 

KJØP STRAWBERRY ICE ELF BAR HER.

Spearmint

ELF BAR engangsvape spearmint

«Fersk og enkel, Spearmint ELF BAR huser en forfriskende blanding av knuste mynteblader, kjølig mentol og et snev av søthet»

Spearmint ELF BAR engangsvape smaker absolutt ikke helt som man skulle forvente, noe som gjør erfaringen med å prøve denne engangsvapen fra ELF BAR utrolig spennende. Vi ble positivt overrasket over hvor nøytral-smakende denne engangsvapen var – mynten har mange jordiske elementer med en treaktig undertone. Gitt at mynte smaken i denne ELF BAR engangsvapen ikke er så kraftig, vekker ikke denne engangsvapen den typiske isende sesnsasjonen man ville fått med andre e-juice mynte smak. Ettersmaken av denne engangsvape e-juicen fra ELF BAR opplevdes som delikat og søt, og er ideell for deg som ønsker en litt mer subtil forfriskning.

KJØP SPEARMINT ELF BAR HER.

Vannmelon

ELF BAR engangsvape watermelon

«Dette enkle smaksalternativet fanger en autentisk og saftig vannmelon smak, og tilbyr frukt fans et enkelt utbrudd av skarp frisk e-juice vape smak.»

Umiddelbart etter at du åpner pakken av denne smaken, fylte en nostalgisk bølge av godteri-inspirert vannmelon smak nesen min – dette vil du selv merke! Men, når du tar ditt første trekk, vil du ikke oppleve at den har den konfektaktig smaken man vil forvente. Tilsvarende til Sparemint ELF BAR, vil du oppleve at vannmelon ELF BAR smaken har en veldig autentisk og naturlig smak som sitter igjen en stund etter du trekker. Denne smaken minner veldig om ferskpresset vannmelon e-juice vape smak, noe som gjør denne smaken perfekt for fruktelskere.

KJØP STRAWBERRY ELF BAR HER.

Pink Lemonade

ELF BAR engangsvape pink lemonade

«Syrte og syrlige sitrus- og bringebærnoter blir sømløst motvekt av søte jordbær- og brussirupsmaker, som gir et godt avrunda og sublimt jevnt drag»

Pink Lemonade ELF BAR er en smak vi mener burde gå inn i enhver vaper sin kolleksjon av engangsvaper. ELF BAR´s versjon av Pink Lemonade setter standarden veldig høyt for andre merker. Med Pink Lemonade fra ELF BAR får du et subtilt hint av syrlig bringebær smak i det du tar ditt drag, og takket være sitrus undertonen, vil du få en utrolig tilfredsstillende hit som etterlater en pikant ettersmak. Hvis du er glad i sitrus-baserte e-juice vape smaker, kan vi i Smokelab Norge anbefale Pink Lemonade fra ELF BAR.

KJØP PINK LEMONADE ELF BAR HER.

Grape

ELF BAR engangsvape Grape

«Smaksrik og saftig, som druene som trives på vintreet. Grape ELF BAR fanger en vingårdsfrisk sort druesmak med søte og florale undertoner»

En e-juice vape smak som smaker eksakt som nyplukket frukt, Grape ELF BAR setter en naturlig vri på druesmaken som vi alle kjenner og elsker. Til å begynne med ble jeg overveldet av den søte smaken som denne engangsvapen gir; men, denne smaken vokste på oss i Smokelab Norge da vi opplevde at den ble mer naturlig desto mer vi røykte. Vi opplevde at det var veldig forfriskende å smake en engangsvape med druesmak som smaker som den faktiske frukten, og ikke noe som er laget av flere smaksstoffer. Vi anbefaler alle som liker autentiske fruktsmaker å kjøpe denne engangsvapen fra ELF BAR.

KJØP GRAPE ELF BAR HER.

Cola

ELF BAR engangsvape Coca Cola

«Cola ELF BAR engangsvapen huser en glitrende bølge av den stadig unnvikende coca cola smaken; noter av vanilje, kanel og konfektsirup forenes for å danne en unektelig autentisk smak»

I det øyeblikket vi prøvde denne Cola engangsvapen fra ELF BAR, brakte den oss tilbake til de gode gamle dager! Cola ELF BAR minner virkelig om den berømte brusdrikken alle elsker og er kjente med, som presenteres konsekvent gjennom hvert drag og utpust. Til våres store overraskelse observerte vi at den sirupsaktige smaken og mengden av damp opprettholdes godt, noe som sikrer at du får en konsentrert og konsistent smak gjennom hele vaping opplevelsen – selv når engangsvapen nærmer seg tom for vape e-juice smak. 

KJØP COLA ELF BAR HER.

Apple Peach

ELF BAR Engangsvape Apple Peach

«Apple Peach ELF BAR kombinerer de skarpe og syrlige smakene av grønne epler med en herlig sirupssøt fersken undertone, og gir en overskyet duo av dine favoritter innen frukt vape smaker»

Apple Peach ELF BAR er unektelig en jevnlig blanding av smak, og perfekt for de som liker gode kombinasjoner av frukt smak. ELF BAR har gjort en utrolig god jobb med å blande frukt smakene fra eple og fersken, og vi i Smokelab Norge er sikre på at du vil nyte denne engangsvapen fra ELF BAR til siste slutt. Smakene er blandet sømløst! Vi er sikre på at alle som liker søte frukt vape e-juice smak vil forelske seg i Apple Peach fra ELF BAR.

KJØP APPLE PEACH ELF BAR HER. 

Ytelse

ELF BAR 600 og 1500 serien er en av de meste populære engangsvape seriene i verden, og når du først prøver dem, vil du raskt forstå hvorfor ELF BAR serien er elsket verden over. Engangsvape er generelt perfekte for de som ikke ønsker å styre med større vape enheter som ofte lekker e-juice, utbytte av coil og opplading av batterier. Mot slutten av denne ELF BAR vape bloggen ønsker vi å gå i detaljer på hvordan ELF BAR engangsvape serien presterer og hvorfor vi mener du burde prøve den.

Et vanlig tema med ELF BAR kolleksjonen er at smaken og damp produksjonen skapes og opprettholdes jevnt til de er tomme for vape e-juice smak. Med andre ord opplever vi at ELF BAR byr på maks ytelse fra første, til siste drag. Vaping er det som hjalp oss med å endelig stumpe den tradisjonelle sigaretten for godt, og takket været denne ELF BAR serie, kan vi bruke engangsvape og ikke måtte bekymre oss for vedlikehold av en større vape pod enhet. Mens smaken og ytelsen oppleves å være av topp kvalitet kan vi dessverre ikke bekrefte at hver engangsvape fra ELF BAR har gitt oss eksakt 600/1500 drag som det reklameres for – og det er vanskelig å finne ut av det med mindre du selv teller. I tillegg vil det variere fra person til person avhengig av hvor stort drag du tar. Med det sagt kan vi dele med dere at en ELF BAR engangsvape varer i ca. 2 dager for 600 serien, og 4-5 dager for 1500 serien. Det du kan være sikker på er at engangsvape fra ELF BAR virkelig leverer sterkt på alt man forventer av en vape enhet: smak, ytelse og varighet.

Avsluttende kommentarer

Vi tror at alle vapere søker etter en engangsvape merke som ikke påvirker ytelsen jo mer vi bruker dem – og holder en konsistent kvalitet på smak og damp produksjonen til siste dråpe med e-juice vape smak. Når dette er sagt, har ELF BAR serien engangsvapen noe som veldig mange andre engangsvape merker mangler – kontinuitet! For å oppsummere, heftig smak, volumfylt damp og presist antall drag er den hellige treenigheten til en perfekt engangsvape, og ELF BAR serien tilbyr akkurat det! 

KJØP ENGANGSVAPE FRA ELF BAR HER!

ELF BAR kan kjøpes i mange ulike type e-juice smak. Her er en oversikt over hvilken smak vi har tilgjengelig i nettbutikken!ELF BAR Engangsvape bredt utvalg av smak

Disposable vapeE-juiceElf barVapeVape guide