Dette er Smokelab!

Smokelab Norge ble etablert i 2021 og har siden den gang vokst til å bli en solid markedsleder innen vannpipe, tilbehør og vannpipe smak. I tillegg til det har Smokelab Norge trådd inn i e-sigarett markedet for å tilby alternative røyke løsninger for de som ønsker å slutte å røyke. 

Vi i Smokelab Norge får stadig meldinger fra kunder om hjelp med røykeslutt, og vi jobber beinhardt hver dag for å hjelpe der vi kan med å tilby sunnere alternative produkter som inneholder 0% nikotin og 0% tobakk. Vi har selv klart å legge ned sigaretten med hjelp av vape, vannpipe og e-sigaretter, og vil nå hjelpe andre med det samme. 

Effektive

Med effektivitet kan vi i Smokelab Norge tilby kundene våre de beste produkter innen vannpipe og e-sigaretter til rimelige priser og med rask levering. Vi jobber hardt hver dag for å kunne tilby et bredt utvalg av produkter innen vannpipe og e-sigaretter, og skal alltid streve etter å levere produktene hjem til deg så raskt som mulig.

Pålitelige

Du skal alltid kunne stole på at din handel med oss vil gå smertefritt. Ikke bare det, men vi skal også hjelpe deg med alt du trenger både før og etter handelen. Vi er opptatt av at du får valgt den beste løsningen for deg, og skal hjelpe deg med det.