Vi i SmokeLab er to vannpipe entusiaster som ønsker å tilgjengeliggjøre vannpiper av god kvalitet i Norge. Vi er overbeviste om at valg av vannpipe er avgjørende for å skape trygge og hyggelige røykeopplevelser. Våre navn er Thomas og Rami Sourour, og vi er (you guessed it!), to brødre som i tidlig 2020 dessverre så oss nødt til å reise utenlands for å kjøpe vannpipe av god kvalitet på grunn av mangel på tilgjengelighet i Norge.
Vi har ambisjoner om å tilgjengeliggjøre vannpiper av god kvalitet i det Norske markedet slik at nettopp du kan ta et klokere og enklere valg når du skal handle din vannpipe. Det håper vi du gjør hos oss!

Smokelab Brødrene

Rami SourourRami Sourour

Rami er 30 år gammel og en av to brødre som startet SmokeLab. Til tross for at Rami jobber to jobber ved siden av å drive nettbutikken SmokeLab klarer han alltid å finne tid til å sette opp en vannpipe og nyte en god sesjon med Lemon & Mint!

Rami er i likhet med sin storebror veldig glad i vannpipe, og ønsker å bruke sin kunnskap og erfaring til å hjelpe andre med å oppnå smakfulle røykeopplevelser. Hans ambisjon er at SmokeLab blir Nordens største leverandør av vannpipe innen 2025.

Rami sin favoritt vannpipe er: Premium Cloud Mini (Grå)
Thomas SourourThomas Sourour
Thomas er 32 år gammel og er den "andre" broren som var med på å grunnlegge SmokeLab. Thomas har fra ung alder interessert seg i salg- og markedsføring, og brenner for å skape gode kundeopplevelser. I likhet med sin bror er Thomas veldig glad i gaming, og bruker gjerne fritiden på det.

Thomas ønsker å bruke sin kunnskap og erfaring på å hjelpe norske vannpipe røykere med å ta klokere valg når de kjøper seg sin første vannpipe.

Thomas sin favoritt vannpipe er: Premium Cloud (Blå)