Vi i SmokeLab er to vannpipe entusiaster som ønsker å tilgjengeliggjøre vannpiper av god kvalitet i Norge. Vi er overbeviste om at valg av vannpipe er avgjørende for å skape trygge og hyggelige røykeopplevelser. Våre navn er Thomas og Rami Sourour, og vi er (you guessed it!), to brødre som i tidlig 2020 dessverre så oss nødt til å reise utenlands for å kjøpe vannpipe av god kvalitet på grunn av mangel på tilgjengelighet i Norge.
Vi har ambisjoner om å tilgjengeliggjøre vannpiper av god kvalitet i det Norske markedet slik at nettopp du kan ta et klokere og enklere valg når du skal handle din vannpipe. Det håper vi du gjør hos oss!

Smokelab Brødrene

Rami SourourRami Sourour

Rami er 31 år gammel og en av to brødre som startet SmokeLab. Til tross for at Rami jobber to jobber ved siden av å drive nettbutikken Smokelab klarer han alltid å finne tid til å sette opp en vannpipe og nyte en god sesjon med Double apple!

Rami er i likhet med sin storebror veldig glad i vannpipe, og ønsker å bruke sin kunnskap og erfaring til å hjelpe andre med å oppnå smakfulle røykeopplevelser. Hans ambisjon er at Smokelab blir Nordens største leverandør av vannpipe innen 2025.

Rami sin favoritt vannpipe er: Khalil Mamoon Dubai CafèThomas SourourThomas Sourour
Thomas er 32 år gammel og er den "andre" broren som var med på å grunnlegge SmokeLab. Thomas har fra ung alder interessert seg i salg- og markedsføring, og brenner for å skape gode kundeopplevelser. I likhet med sin bror er Thomas veldig glad i gaming, og bruker gjerne fritiden på det.

Thomas ønsker å bruke sin kunnskap og erfaring på å hjelpe norske vannpipe røykere med å ta klokere valg når de kjøper seg sin første vannpipe.

Thomas sin favoritt vannpipe er: Unity Pure Dots S

Hos oss i Smokelab Norge kan du kjøpe engangsvape og e-sig fra kjente merkevarer som ELF BAR, CANDYKING, Aroma King, Tiger Puff, Innokin, GeekVape og fler! Engangsvape blir med tiden mer populære takket være dens enkle design, kompakte størrelse, brukervennlighet og store bredde på E-SIG E-SMAK. ELF BAR er en av verdens største leverandører på ENGANGSVAPE og det takket være deres unike E-SIG E-SMAK sortiment, og enkle design.

Aroma King - Engangsvape Kongen!

En annen kjent og populær leverandør av engangsvape i Norge er Aroma King, og det for en god grunn! Aroma King leverer engangsvape med fruktige e-smak! Du kan kjøpe Aroma King med smaker som Pink Lady, Strawberry Apple Pear, Great Grape, Strawberry Kiwi og mer! Aroma King leverer også engangsvape med ulike kapasitet på e-smak og engangsbatteri. Velg mellom Aroma King som gir e-smak kapasitet på alt fra 600 trekk og helt opp til 5500 trekk! Mange kunder som ønsker å slutte å røyke tradisjonelle sigaretter tyr til ENGANGSVAPE og E-SIG fra Aroma King.

Tiger Puff Engangsvape - Frukt, frukt og frukt!

Tiger Puff er kanskje ikke like kjent i Norge som ELF BAR og AROMA KING når det kommer til engangsvape, men de har sitt å by på. Tiger Puff leverer engangsvape med e-sig e-smak fokusert på fruktige smaker! Her får du en engangsvape med kapasitet på 800 trekk og du kan enkelt kvitte deg med engangsvapen etter at e-smaken er tom.

Engangsvape det perfekte e-sig valget.

Engangsvape er for veldig mange vape entusiaster det perfekte e-sig valget da det gir friheten til å velge mellom et bredt utvalg av e-smak samtidig som man også får en brukervennig e-sigarett som man enkelt kan ta med i vesken eller lommen. I tillegg minner det om tradisjonelle sigaretter som gjør at det for en del vapere blir det perfekte substituttet for tradisjonelle sigaretter. Våre engangsvape er alle uten noen form for nikotin og tobakk og forbeholdt til kunder over 18 år.