5 Fakta Om Engangsvape ESIG

For mange i Norge er engangsvape en veldig kjent substitutt for tradisjonelle sigaretter, men vi får fremdeles spørsmål fra mange om hva det egentlig er. Hva er forskjellen mellom engangsvape, esigg og andre e-sigaretter? I denne bloggen lister vi 5 kjente fakta om engangsvape slik at du som forbruker kan gjøre et informert valg når du skal kjøpe engangsvape og andre esig produkter.

Stealthy Convenience

Engangsvape og engangs sigaretter er ofte referert til som ninjaen av vaping takket være dens kompakte størrelse og diskre design. Engangsvape kan enkelt plasseres i en jakkelomme, veske eller bukselomme uten at det tar mye plass. Dette gjør at engangsvape ofte blir preferert fremfor andre type e-sigaretter.

Her kan du kjøpe en kompakt engangsvape fra ELF BAR.

Bredt Utvalg Av E-Smak

Engangsvape kommer med et utrolig bredt utvalg av e-smak vaping enthusiaster kan velge mellom. Disse smakene strekker seg fra søte fruktige smaker, syrlige smaker, mentol smaker og andre eksotiske e-smak man kan utforske. Dette gir deg som vil prøve engangsvape muligheten til å utforske for å finne smaken du liker best.

Kjøp engangsvape med fruktige smaker fra Aroma King her!

Ingen Vedlikehold

Det som gjør engangsvape veldig unik sammenlignet med andre e-sigaretter er at man ikke trenger å vedlikeholde en engangs e-sigarett. Disse enhetene kommer ferdigpakket i forseglingen med e-smak og ferdig ladet batteri. Her kan du enkelt åpne eksne, ta ut engangsvapen og røyke enheten til den er brukt opp. 

Kjøp engangsvape med ulik kapasitet her!

Perfekt For Nybegynnere

Engangsvape er perfekt for de som ikke er veldig kjent med e-sigaretter, men ønsker å starte. Grunnen til det er at det ikke krever mye kunnskap rundt vedlikehold av e-sigaretter eller påfylling av e-smak. I tillegg er det heller ingen konfigurasjon av innstillinger som man trener å gjøre for å sette i gang med engangsvape.

Reise Vennlig E-sigaretter

En annen attributt som gjør engangsvape unike er at de er perfekt for deg som reiser mye. På grunn av at engangsvape kommer med ferdigfylt e-smak og innebygd engangsvape kan du enkelt ta med hvilken som helst engangsvape enten du er på en kort eller lang reise.