Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Hva er en vannpipe? 

Vannpipe er en pipe som brukes til å røyke «shisha», også kjent som vannpipe tobakk eller vannpipe smak. Vannpipe røyking tar av i vesten og brukes ofte i sosiale sammenhenger hvor man ofte røyker sammen med andre i avslappende omgivelser. Sjekk ut våre vannpiper her.

Kjøpe vannpipe med en eller flere slanger?

I mange tilfeller vil man oppleve en bedre røyke opplevelse dersom man bruker en vannpipe med en slange fremfor flere slanger. Men, dersom man kjøper en vannpipe med flere slanger er det i de fleste tilfeller viktig at den som ikke treffer holder tommelen over hullet på slangen mens den andre personen trekker / røyker. Dette for å sørge for at man får best mulig effekt av trekket. Med det sagt er det vanskelig å anbefale hvilken vannpipe du burde kjøpe, men dersom du ofte røyker vannpipe med flere andre så kan det være lurt å kjøpe en vannpipe med mulighet for flere slanger (kjøp El Badia C7 her og kjøp en ekstra vannpipe slange til). Vil du kjøpe en vannpipe med en slange så kan du sjekke ut vår MVP Rasha Premium vannpipe.

Hvilken vannpipe høyde er best? 

Vannpipens høyde skal i teorien ikke ha noe påvirkning på effekt under røyking. Så lenge du har en luft tett vannpipe så burde du kunne oppnå en perfekt røyke opplevelse under dine sesjoner med en 40 cm høy vannpipe og en 100 cm høy vannpipe. Sjekk ut vår SmokeLab Preimum Cloud Mini dersom du er ute etter en liten men høy kvalitets vannpipe til hjemmet.

Hva er forskjellen mellom akryl og glass base for vannpipe?

Den største forskjellen er at akryl baser er laget av hard plastikk, er veldig holdbar (støtsikker) og passer veldig bra for deg som er redd for å knuse basen. Når det kommer til selve røyke sesjonen så vil du ikke merke særlig forskjell dersom du bruker en vannpipe med glass eller akryl base. Det vi kan si er at dersom du har en vannpipe med akryl base (som for eksempel i Pyramiden eller SmokeLab Premium Cloud vannpipen) så burde du aldri la brukt vannpipe vann stå i basen over natten eller lengre perioder da smaken kan sette seg. 

Hvilken vannpipe er best for meg?

Det er viktig at du kjøper en vannpipe som er passer ditt behov best. Enten du er en som liker en vannpipe du lett kan ta med på tur så vil du kanskje gå for en Pyramide, El Badia C5 eller SmokeLab Premium Cloud eller om du liker større vannpiper du kan ha hjemme så kan du kjøpe en MVP Rasha eller El Badia C7.

Hvilken vannpipe kull burde jeg kjøpe? 

Vi selger flere type vannpipe kull:

  • Vannpipe kull du kan tenne med lighter og som egner seg for tur 
  • Vannpipe kull i kuber som egner seg for bruk hjemme eller dersom du har en gassbrenner eller rød flamme

Dersom du ønsker å ta med vannpipen ut på tur så kan det være praktisk å ha vannpipe kull som er lett å tenne. Da anbefaler vi at du kjøper THREE KINGS VANNPIPE KULL for kun 69 NOK. Ønsker du det beste innen vannpipe kull anbefaler vi at du kjøper vannpipe kull i kuber. Her har du mye å velge mellom, men vi anbefaler at du kjøper DRAGON Premium vannpipe kull i kuber med kokos smak.

Hvilke tilbehør burde jeg kjøpe til min vannpipe?

Vi anbefaler denne listen med tilbehør når du kjøper en vannpipe:

  1. Vannpipe kull i kuber (DRAGON Premium)
  2. Kull tenner (MS Kullbrenner)
  3. Rengjøringsbørste (kjøpes i small og medium)
  4. Varmefordeler (Ninja varmefordeler)
  5. Vannpipe hode (Ninja vannpipe hode)
  6. Kull beholder (for oppbevaring av påtent kull)
  7. Munn tupper til vannpipe (korte kull tupper, perfekt for sosial røyking)